Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1982
Tom
36
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Wyroby garmażeryjne w gospodarce żywnościowej kraju (II)
(
Sliwinska K.
)
artykuł:
Potrawy regionalne - Mazury
artykuł:
Kelner ambasadorem zakładu gastronomicznego (II)
(
Szarejko A.
)
artykuł:
Wpływ procesów technologicznych na zawartość witamin rozpouszczalnych w wodzie
(
Nadolna I.
)
artykuł:
Krajowe badania nad pozyskiwaniem i oceną preparatów białkowych
(
Czajka J.
,
Zalewski S.
)
artykuł:
Zagadnienia higieny w projektowaniu stołówek
(
Janicka M.
)
artykuł:
Prawie wszystko o jarzynach
artykuł:
Zagospodarowanie odpadów i zwrotów poprodukcyjnych w woj. elbląskim
(
Czyzyk J.
,
Kruczkowska E.
)
artykuł:
Zapiekanka ziemniaczana
(
Topolska I.
,
Klawiter A.
)
artykuł:
Co nowego w chłodniach
(
Jagielska D.
)
artykuł:
Wczasy FWP w 1982 r.
(
Wojtulewicz M.
)
artykuł:
Turystyka w aspekcie problemów żywieniowych
(
Borowiecka I.
)
artykuł:
Kuskus - egzotyczna potrawa pszenna
(
Abdalla M.
)
artykuł:
Bezmięsne jadłospisy obiadowe (VIII)
artykuł:
Energochłonność produkcji gastronomicznej (I)
(
Biedrzycki K.
,
Neryng A.
,
Wojdalski J.
)
artykuł:
Zasady planowania jadłospisów w stołówkach szkolnych
(
Ners A.
,
Nowicka L.
)
artykuł:
Zwyczaje żywieniowe oraz sztuka kulinarna starożytnych rzymian
(
Zabielska H.
)
artykuł:
Odpady pokonsumpcyjne
(
Budziewski W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.