PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 24 | 3 |

Tytuł artykułu

Comparison of different methods of estimation of pig meatiness: on live animals with a Piglog device, post-mortem in testing stations, and using ultrasound based on live and post-mortem measurements

Warianty tytułu

PL
Porównanie skuteczności różnych metod szacowania mięsności świń - przyżyciowej aparatem Piglog, poubojowej w stacjach kontroli i ultrasonograficznej na podstawie pomiarów przyżyciowych i poubojowych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

24

Numer

3

Opis fizyczny

p.293-300,ref.

Twórcy

autor
  • National Research Institute of Animal Production, Krakowska 1, 32-083 Balice, Poland
autor
  • National Research Institute of Animal Production, Krakowska 1, 32-083 Balice, Poland
  • National Research Institute of Animal Production, Krakowska 1, 32-083 Balice, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-fefb9b35-a3f3-4c5f-96a3-cf8c3af18002
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.