Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2009
|
57
|
04
|
Tytuł artykułu
Aspekty technologiczne produkcji pieczywa na naturalnych zakwasach
Autorzy
Piesiewicz H.
Warianty tytułu
EN
Technological aspects of the sour dough production
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
technologia
produkcja
piekarstwo
zakwas
pieczywo zytnie
pieczywo mieszane
koszty
stosunki ilosciowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2009
Tom
57
Numer
04
Opis fizyczny
s.6-10,rys.,tab.
Twórcy
autor
Piesiewicz H.
Przegląd Piekarski i Cukierniczy, ul.Rakowiecka 36/251, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-feb08a00-8b59-40c4-8bf0-3c5767bd07c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.