PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1962 | 06 | 11 |

Tytuł artykułu

Potencjał redoks a właściwości wypiekowe pszenicy

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Redoks - potencial i khlebopekarnye svojjstva pshenicy
FR
Potentiel redox et valeur boulangere des farines
DE
Redox-Potential u. Backfahigkeiten des Weizens

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

06

Numer

11

Opis fizyczny

s.346

Twórcy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-fe925065-6f85-47a5-844e-54656a653d8d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.