Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Handlowca. Branżowy Miesięcznik Ogólnopolski dla Sklepów i Hurtowni FMCG
2014
|
21
|
10
|
Tytuł artykułu
10 faktów, które powinieneś wiedzieć o żywności funkcjonalnej
Autorzy
Woltman N.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
Polacy
zdrowie czlowieka
zywienie czlowieka
zywnosc funkcjonalna
napoje funkcjonalne
trendy zywieniowe
trendy konsumenckie
zwyczaje zywieniowe
rynek zywnosciowy
handel detaliczny
sklepy spozywcze
sprzedaz sezonowa
produkty spozywcze
zywnosc bezglutenowa
produkty zbozowe
herbata ziolowa
herbata owocowa
herbata ziolowo-owocowa
syropy
napoje mleczne fermentowane
oleje roslinne
kwasy tluszczowe omega-3
kwasy tluszczowe omega-6
jogurt
blonnik
stewia
platki owsiane
produkty pelnoziarniste
firma Cereal Partners Poland Torun-Pacific
marka Nestle
firma Herbapol Lublin
firma Zbyszko Company
Zaklady Tluszczowe Kruszwica
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Handlowca. Branżowy Miesięcznik Ogólnopolski dla Sklepów i Hurtowni FMCG
Rocznik
2014
Tom
21
Numer
10
Opis fizyczny
s.58,60-66,fot.
Twórcy
autor
Woltman N.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fdc9440b-1601-4696-8fdd-a10883ef1a5f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.