Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1991
|
26
|
09
|
Tytuł artykułu
Komora rozmrażania mięsa w kontrolowanych warunkach
Autorzy
Kien S.
Warianty tytułu
EN
Meat defreezing chamber under controlled conditions
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
komory
rozmrazanie
warunki kontrolowane
mieso
zaklady miesne
prototypy
wyniki badan
eksploatacja
poprawa jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1991
Tom
26
Numer
09
Opis fizyczny
s.10-11
Twórcy
autor
Kien S.
Zakład Urządzeń Przemysłowych, instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Oddział w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fdc6f38e-6c16-4810-98ac-1d477fc6d007
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.