Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
1991
|
19
|
Tytuł artykułu
Changes in the proteolytic activity during sprouting of various cereal grains
Autorzy
Bartnik M.
,
Jakubczyk T.
,
Bakowska K.
Warianty tytułu
PL
Zmiany aktywności enzymów proteolitycznych w czasie porastania ziarna różnych gatunków zbóż
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
Rocznik
1991
Numer
19
Opis fizyczny
p.3-9,ref.
Twórcy
autor
Bartnik M.
Department of Cereal and Food Concentrate Technology, Warsaw Agricultural University - SGGW, Grochowska 272, 03-849 Warsaw, Poland
autor
Jakubczyk T.
Department of Cereal and Food Concentrate Technology, Warsaw Agricultural University - SGGW, Grochowska 272, 03-849 Warsaw, Poland
autor
Bakowska K.
Department of Cereal and Food Concentrate Technology, Warsaw Agricultural University - SGGW, Grochowska 272, 03-849 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fd3bd3bb-3800-484d-8652-1ec92f59c628
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.