Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2012
|
16
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Dodatki technologiczne kształtujące teksturę pieczywa - cz.II
Autorzy
Markowska J.
,
Polak E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zboza
pieczywo
jakosc
dodatki technologiczne
tekstura zywnosci
piekarstwo
cechy reologiczne
ciasto
wartosc odzywcza
maka
sklad chemiczny
maka sojowa
miod
maka owsiana
rosliny oleiste
nasiona
len
maka jeczmienna
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2012
Tom
16
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.32-34,fot.
Twórcy
autor
Markowska J.
autor
Polak E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fc4bfb2e-aa73-406e-93a3-f999cc027dd4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.