Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2023
|
73
|
3
|
Tytuł artykułu
Formulation of a ready-to-cook soup mix using microencapsulated protein hydrolysate obtained from pink perch by-product
Autorzy
Kumari A.
,
Kaushik N.
,
Slizyte R.
,
Khushboo
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2023
Tom
73
Numer
3
Opis fizyczny
p.253-264,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kumari A.
Amity Food and Agriculture Foundation, Amity University Uttar Pradesh, Noida, Uttar Pradesh, India
Amity Institute of Food Technology, Amity University Uttar Pradesh, Noida, Uttar Pradesh, India
autor
Kaushik N.
Department of Fisheries and New Biomarine Industry, SINTEF Ocean, Trondheim, Norway
autor
Slizyte R.
Department of Fisheries and New Biomarine Industry, SINTEF Ocean, Trondheim, Norway
autor
Khushboo
Amity Food and Agriculture Foundation, Amity University Uttar Pradesh, Noida, Uttar Pradesh, India
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31883/pjfns/170219
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fc384a49-1cb5-45aa-9374-31b4202bed67
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.