PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2023 | 73 | 3 |

Tytuł artykułu

Formulation of a ready-to-cook soup mix using microencapsulated protein hydrolysate obtained from pink perch by-product

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

73

Numer

3

Opis fizyczny

p.253-264,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Amity Food and Agriculture Foundation, Amity University Uttar Pradesh, Noida, Uttar Pradesh, India
  • Amity Institute of Food Technology, Amity University Uttar Pradesh, Noida, Uttar Pradesh, India
autor
  • Department of Fisheries and New Biomarine Industry, SINTEF Ocean, Trondheim, Norway
autor
  • Department of Fisheries and New Biomarine Industry, SINTEF Ocean, Trondheim, Norway
autor
  • Amity Food and Agriculture Foundation, Amity University Uttar Pradesh, Noida, Uttar Pradesh, India

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-fc384a49-1cb5-45aa-9374-31b4202bed67
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.