PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 08-09 |

Tytuł artykułu

Zamienniki tłuszczu w przemyśle mięsnym - cz.III

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.52-53,tab.,fot.

Twórcy

autor
  • Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, Poznań
autor
  • Katedra Procesów i Urządzania Przemysłu Spożywczego, Wydział Mechaniczny, Politechnika Koszalińska, Koszalin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-fbafb757-9edb-4e1a-9fa1-0145deec9c22
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.