PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1968 | 80 |

Tytuł artykułu

Das verhalten der Enzyme im wasserarmen Milieu als biochemisches Modell tiefgekuhlter Lebensmittel

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Zachowanie się enzymów w środowisku słabo uwodnionym jako biochemiczny model badania zachowania się środków żywności głęboko zamrożonych
FR
Le comportement des enzymes en milieu peu Hydrate comme modele biochimique d'etude du comportement des aliments surgeles
EN
Enzyme behaviour in a strongly dehydrated medium as a biochemical modl for the study of the behaviour of deep-frozen foods
RU
Povedenie ehnzimov v srede s nebol'shim soderzhaniem vody kak biokhimicheskaja model' issledovanija povedenija sil'no zamorozhennykh pishhevykh produktov

Języki publikacji

DE

Abstrakty

DE
PL
FR
EN
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

80

Opis fizyczny

p.331-336,fig.,ref.

Twórcy

autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-fb8220a2-be72-4a3b-b618-9529e528f738
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.