Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2005
|
08
|
4
|
Tytuł artykułu
Influence of oil substitution by inulin on the headspace concentrations of carvone and limonene released from caraway preparations
Autorzy
Bortnowska G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
caraway
Carum carvi
inulin
static headspace
odour intensity
carvone
limonene
oil concentration
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2005
Tom
08
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume8/issue4/art-80.html
Twórcy
autor
Bortnowska G.
Department of Food Technology, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Papieza Pawla VI St. 3, 71-459 Szczecin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fb50744f-40c5-4145-8ef3-5ab37ce3b1e3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.