Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1972
|
22
|
3-4
|
Tytuł artykułu
Niektóre metody odsalania syropów przeznaczonych do produkcji cukru w płynie
Autorzy
Zaorska H.
,
Zagrodzki S.
Warianty tytułu
EN
Certain methods of desalting syrups designed for the production of liquid
RU
Nekotorye metody obessolivanija siropov, prednaznachennykh dlja proizvodstva chidkogo sakhara
DE
Manche methoden der entsalzung von bestimmten sirupen fur die herstellung flussingen zuckers
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
DE
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1972
Tom
22
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.303-313,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zaorska H.
Katedra Cukrownictwa i Technologii Środków Spożywczych, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Zagrodzki S.
Katedra Cukrownictwa i Technologii Środków Spożywczych, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fb0aae49-8f40-4fdd-b083-4057f5d5fc30
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.