Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
2015
|
1
|
Tytuł artykułu
Wpływ różnych szczepów szlachetnych drożdży winiarskich na wybrane składniki chemiczne win owocowych z koncentratu z czarnej porzeczki
Autorzy
Sterczynska M.
Warianty tytułu
EN
The influence of different strains of precious wine yeast on the selected chemical components of fruit wines from concentrate of a blackcurrant
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2015
Numer
1
Opis fizyczny
s.28-33,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sterczynska M.
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Wydział Mechaniczny, Politechnika Koszalińska, ul.Racławicka 15-17, 75-336 Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fae5f288-fe79-46cb-987f-27e581a65415
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.