PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 1 |

Tytuł artykułu

Wpływ różnych szczepów szlachetnych drożdży winiarskich na wybrane składniki chemiczne win owocowych z koncentratu z czarnej porzeczki

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The influence of different strains of precious wine yeast on the selected chemical components of fruit wines from concentrate of a blackcurrant

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

1

Opis fizyczny

s.28-33,rys.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Wydział Mechaniczny, Politechnika Koszalińska, ul.Racławicka 15-17, 75-336 Koszalin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-fae5f288-fe79-46cb-987f-27e581a65415
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.