Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii. Suplement
2017
|
56
|
3
|
Tytuł artykułu
Contribution of metabolomic studies to the understanding of biodeterioration of building materials inhabited by halophilic microorganisms
Autorzy
Adamiak J.
,
Bonifay V.
,
Otlewska A.
,
Stryszewska T.
,
Kanka S.
,
Sunner J.A.
,
Beech I.B.
,
Gutarowska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii. Suplement
Rocznik
2017
Tom
56
Numer
3
Opis fizyczny
p.72
Twórcy
autor
Adamiak J.
Institute of Fermentation Technology and Microbiology, Lodz University of Technology, Lodz, Poland
autor
Bonifay V.
Department of Microbiology and Plant Biology, University of Oklahoma, Norman, OK, USA
autor
Otlewska A.
Institute of Fermentation Technology and Microbiology, Lodz University of Technology, Lodz, Poland
autor
Stryszewska T.
Institute of Building Materials and Structures, Krakow University of Technology, Krakow, Poland
autor
Kanka S.
Institute of Building Materials and Structures, Krakow University of Technology, Krakow, Poland
autor
Sunner J.A.
Department of Microbiology and Plant Biology, University of Oklahoma, Norman, OK, USA
autor
Beech I.B.
Department of Microbiology and Plant Biology, University of Oklahoma, Norman, OK, USA
autor
Gutarowska B.
Institute of Fermentation Technology and Microbiology, Lodz University of Technology, Lodz, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fa963344-e7ec-41dc-b303-4657d7ec8c8a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.