Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2012
Tom
45
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Wartość odżywcza całodziennych racji pokarmowych studentek Uniwersytetu Rzeszowskiego o różnym poziomie wartości energetycznej
(
Glodek E.
,
Gil M.
)
artykuł:
Występowanie 5-hydroksymetylo-2-furfuralu (HMF) w wybranych produktach spożywczych dostępnych na polskim rynku
(
Kowalski S.
,
Lukasiewicz M.
)
artykuł:
Porównanie sposobu żywienia i wybranych elementów stylu życia konsumentów sieci barów Green Way z konsumentami sieci barów McDonald’s na terenie Warszawy
(
Pietrak S.
,
Rembialowska M.
)
artykuł:
Aktywność przeciwutleniająca wybranych leków galenowych sporządzonych z dziurawca zwyczajnego (Hypericum perforatum L.) z dodatkiem miodu
(
Telesinski A.
,
Grzeszczuk M.
,
Poblocki J.
,
Jankowski J.
,
Jadczak D.
,
Zakrzewska H.
)
artykuł:
Prof.dr hab.n.rafm. Lech Piekarski (1926-2012)
(
Oledzka R.
)
artykuł:
Ocena sposobu żywienia 50-letnich mieszkańców Wrocławia w latach 2002-2007
(
Ilow R.
,
Regulska-Ilow B.
,
Rozanska D.
,
Biernat J.
,
Kowalisko A.
)
artykuł:
Ocena poziomu spożycia wybranych witamin wśród młodzieży akademickiej miasta Poznania na tle wyników innych badań
(
Przyslawski J.
,
Boleslawska I.
,
Kazmierczak A.
)
artykuł:
Wpływ warunków przechowywania na zawartość witaminy C i karotenoidów w żółtej papryce konserwowej
(
Cieslewicz J.
,
Grzelakowska A.
)
artykuł:
Niedozwolone stosowanie barwników w żywności na rynku europejskim w latach 2005-2010 na podstawie raportów RASFF
(
Kozlowska K.
,
Jeruszka-Bielak M.
,
Piwowarczyk L.
,
Brzozowska A.
)
artykuł:
Resweratrol - aktualny stan wiedzy
(
Przyslawski J.
,
Dzieciol M.
)
artykuł:
Skład chemiczny i wartość odżywcza - buna shimeji - Hypsizygus tessalatus i soplówki jeżowatej Hericium erinaceus
(
Karmanska A.
)
artykuł:
Dietetyczne znaczenie olejów roślinnych
(
Zagrodzki P.
,
Starek A.
)
artykuł:
Ocena zawartości tłuszczu w dietach studentów Uniwersytetu Rzeszowskiego
(
Glodek E.
,
Gil M.
,
Rudy M.
)
artykuł:
Analiza poziomu zanieczyszczeń WWA w wybranych wyrobach mięsnych poddanych przemysłowym warunkom wędzenia
(
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Ocena spożycia białka w całodziennych racjach pokarmowych studentów Uniwersytetu Rzeszowskiego
(
Gil M.
,
Glodek E.
)
artykuł:
Specjacja metali śladowych w wodach mineralnych
(
Swietlik R.
,
Malik I.
)
artykuł:
Fizyko-chemiczne parametry wybranych miodów gryczanych dostępnych na rynku polskim
(
Majewska E.
,
Kowalska J.
,
Owerko B.
)
artykuł:
Sprawozdanie z XXII Ogólnopolskiego Sympozjum Bromatologicznego
(
Pawłowska-Góral K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.