Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2005
|
40
|
08
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie dwutlenku węgla w celu przedłużenia trwałości płynnych produktów mlecznych
Autorzy
Pikul J.
Warianty tytułu
EN
The use of dissolved carbon dioxide to extend the shelf-life of liquid dairy products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
produkty plynne
przedluzanie trwalosci
trwalosc przechowalnicza
mikroorganizmy
dwutlenek wegla
mleko spozywcze
jogurt
jakosc
bakterie
przetrwalniki bakteryjne
przezywalnosc mikroorganizmow
inaktywacja termiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2005
Tom
40
Numer
08
Opis fizyczny
s.48-52,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pikul J.
Katedra Technologii Mleczarstwa, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Akademia Rolnicza im.A.Cieszkowskiego w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f95842c3-aaf4-42ff-9c0a-b3f73eda2d86
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.