PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 15 | 3 |

Tytuł artykułu

Effect of barley beta-glucan addition as a fat replacer on muffin quality

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

15

Numer

3

Opis fizyczny

p.247-256,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Food Technology, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Nowoursynowska 159C, 02-766 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Technology, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Nowoursynowska 159C, 02-766 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Technology, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Nowoursynowska 159C, 02-766 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Engineering and Process Management, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Nowoursynowska 159C, 02-766 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f94625f2-4b42-4432-b003-9eb69d487f0b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.