Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2016
|
15
|
3
|
Tytuł artykułu
Effect of barley beta-glucan addition as a fat replacer on muffin quality
Autorzy
Onacik-Gur S.
,
Zbikowska A.
,
Kapler E.
,
Kowalska H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2016
Tom
15
Numer
3
Opis fizyczny
p.247-256,fig.,ref.
Twórcy
autor
Onacik-Gur S.
Department of Food Technology, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Nowoursynowska 159C, 02-766 Warsaw, Poland
autor
Zbikowska A.
Department of Food Technology, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Nowoursynowska 159C, 02-766 Warsaw, Poland
autor
Kapler E.
Department of Food Technology, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Nowoursynowska 159C, 02-766 Warsaw, Poland
autor
Kowalska H.
Department of Food Engineering and Process Management, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Nowoursynowska 159C, 02-766 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1 7306/J.AFS.2016.3.24
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f94625f2-4b42-4432-b003-9eb69d487f0b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.