Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2013
|
02
|
Tytuł artykułu
Zmiany mikrobiologiczne i chemiczne w kefirze podczas przechowywania
Autorzy
Zbikowski Z.
Warianty tytułu
EN
The changes microbiological and chemical in of kefir during storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
napoje mleczne fermentowane
kefir
przechowywanie
zmiany przechowalnicze
trwalosc przechowalnicza
zmiany mikrobiologiczne
zmiany chemiczne
bakterie kwasu mlekowego
drozdze
dwutlenek wegla
weglowodany
metabolizm weglowodanow
zwiazki karbonylowe
kwasy organiczne
substancje lotne
aminokwasy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2013
Numer
02
Opis fizyczny
s.8-10,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zbikowski Z.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f937b30b-6bfa-45af-a866-a114bfcb3cf2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.