PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 49 | 3 |

Tytuł artykułu

Ocena jakości mikrobiologicznej wybranych deserowych produktów sojowych

Warianty tytułu

EN
Evaluation of microbiological quality of selected soy-based desserts

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

49

Numer

3

Opis fizyczny

s.346-349,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia
  • Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f92cb2ae-9b31-4f86-93ec-d10c1e6ffffe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.