PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 15 | 1 |

Tytuł artykułu

Zalety i wady wybranych metod oceny spożycia żywności ze szczególnym uwzględnieniem metody wywiadu

Warianty tytułu

EN
Advantages and disadvantages of certain methods of food consumption assessment with particular reference to recall methods
RU
Dostoinstva i poroki izbrannykh metodov ocenki priema pishhi s osobym uchetom metoda anamneza

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

15

Numer

1

Opis fizyczny

s.65-73,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Epidemiologii i Profilaktyki Chorób Metabolicznych, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f90d4abd-b005-49e0-b468-ff6f02812b91
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.