Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2015
Tom
---
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Budowa, działanie i funkcje współczesnej gumy strzykowej
(
Rucinski D.
,
Tucki K.
,
Kupczyk A.
)
artykuł:
D-aminokwasy w produktach mleczarskich - mleko i mleka fermentowane
(
Wisniewska K.
,
Reps A.
)
artykuł:
Światowy dzień Mleka w Polsce - Ogólnopolskie Święto Mleka
artykuł:
70-lecie Wydziału Nauki o Żywności UWM oraz Festiwal Serów i Twarogów
artykuł:
Mleko łosia (Alces alces) i jego wykorzystanie
(
Kuznicka E.
)
artykuł:
Szkoła dla pracodawców - pracodawcy dla szkoły
(
Kajurek G.
)
artykuł:
Chemiczne aspekty higieny żywności cz.12. Chemiczne związki szkodliwe w mleku i produktach mleczarskich w wyniku stosowania substancji myjących i dezynfekujących (sanitujących)
(
Smoczynski S. S.
)
artykuł:
Substancje bioaktywne w mleku związane ze zdrowiem człowieka cz.2. Lipidy
(
Zbikowski Z.
)
artykuł:
Krajowy rynek mleka
(
Seremak-Bulge J.
)
artykuł:
Zarządzanie ryzykiem w mleczarstwie - wybrane problemy
(
Soliwoda M.
)
artykuł:
Identyfikowalność w systemach zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Spożycie masła w Polsce i na świecie
(
Piekut M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.