Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1979
|
30
|
5
|
Tytuł artykułu
Porównanie czterech metod oznaczania tłuszczu w posiłkach przetworzonych kulinarnie
Autorzy
Pietruszka B.
,
Zielinska Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Comparison of four methods of fat determinatjon in meals after kitchen processing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
tluszcz
zawartosc tluszczu
oznaczenia
oznaczanie zawartosci
posilki
obiady
metody oznaczania
wyniki badan
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1979
Tom
30
Numer
5
Opis fizyczny
s.479-484,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pietruszka B.
Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
Zielinska Z.
Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f8d11847-2669-42c8-b05a-245c0170244e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.