Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2013
|
57
|
01
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka dodatków technologicznych spowalniających tempo czerstwienia pieczywa
Autorzy
Czerwinska D.
Warianty tytułu
EN
Profile of technological additives reducing tempo of bread stale
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pieczywo
technologia produkcji
dodatki technologiczne
polepszacze pieczywa
dodatki do zywnosci
czerstwienie pieczywa
trwalosc przechowalnicza
przetwory mleczne
produkty bialkowe
serwatka
wlasciwosci fizykochemiczne
slod
ekstrakty slodowe
pentozany
tluszcze
emulgatory
hydrokoloidy
kwasy tluszczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2013
Tom
57
Numer
01
Opis fizyczny
s.9-10
Twórcy
autor
Czerwinska D.
Katedra Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f83e414f-c9a9-454b-a8da-5bde39ffba26
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.