Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2016
|
19
|
4
|
Tytuł artykułu
Effect of culinary and technological treatment on magnesium retention in fourteen species of vegetables
Autorzy
Slupski J.
,
Gebczynski P.
,
Korus A.
,
Lisiewska Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
vegetable
culinary treatment
technological treatment
freezing
magnesium content
nutrient density
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2016
Tom
19
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume19/issue4/art-07.html
Twórcy
autor
Slupski J.
Department of Fruit, Vegetable and Mushroom Processing, University of Agriculture in Krakow, 122 Balicka Street, 30-149 Krakow, Poland
autor
Gebczynski P.
Department of Fruit, Vegetable and Mushroom Processing, University of Agriculture in Krakow, 122 Balicka Street, 30-149 Krakow, Poland
autor
Korus A.
Department of Fruit, Vegetable and Mushroom Processing, University of Agriculture in Krakow, 122 Balicka Street, 30-149 Krakow, Poland
autor
Lisiewska Z.
Department of Fruit, Vegetable and Mushroom Processing, University of Agriculture in Krakow, 122 Balicka Street, 30-149 Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f8394cae-7b08-4245-ad46-3ccde74aa07c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.