PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 3 |

Tytuł artykułu

Poprawa kruchości wołowiny poprzez dobór obróbki cieplnej w oparciu o profil kolagenu mięśniowego i zakwaszanie mięsa marynatami

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

3

Opis fizyczny

s.57-58

Twórcy

  • Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f813f277-8657-4397-92ce-eca55f3f4e90
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.