Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1991
|
42
|
2
|
Tytuł artykułu
Wpływ diety na peroksydację lipidów w wybranych tkankach oraz surowicy krwi szczurów
Autorzy
Tokarz A.
Warianty tytułu
EN
The influence of the diet with the different kind of fats on lipid peroxidation in rats
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
szczury
szczury biale
szczury Wistar
badania na zwierzetach
badania zywieniowe
dieta
peroksydacja lipidow
tkanki zwierzece
surowica krwi szczurow
tluszcze jadalne
spozycie tluszczow
malonylodialdehyd
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1991
Tom
42
Numer
2
Opis fizyczny
s.185-193,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tokarz A.
Katedra i Zakład Bromatologii, Instytut Biofarmacji Akademii Medycznej w Warszawie, ul.Inflancka 15/38, 00-189 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f7780410-f2ba-49de-bc35-4d7a4a0bfb57
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.