Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2017
|
02
|
Tytuł artykułu
Wartość odżywcza i dietetyczna oraz profil kwasów tłuszczowych mięsa króliczego
Autorzy
Glodek E.
,
Gil M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso krolicze
wartosc odzywcza
wartosc dietetyczna
tkanka miesniowa
sklad chemiczny
kwasy tluszczowe
profil kwasow tluszczowych
swiadomosc konsumentow
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2017
Numer
02
Opis fizyczny
s.40-41,tab.
Twórcy
autor
Glodek E.
autor
Gil M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f7489c9e-14bc-4a5d-a85a-e340ee92c2b8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.