PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1967 | 14 |

Tytuł artykułu

Studia nad współczynnikiem rozcieńczenia serum masła. IV Wykorzystanie współczynnika w badaniach zależności między kwasowością serum masła a kwasowością serum masła a kwasowością maślanki i śmietany

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Issledovanie koehfficienta rastvorenija syvorotki masla. IV Ispol`zovanie koehfficienta v issledovanijakh zavisimosti mezhdu kislotnost`ju suvorotki masla i kislotnost`ju pakhtu i smetany
EN
Studies on the coefficient of the dilution of butter serum. IV Utilization of the coefficient in studying the relationships between the acidity of butter serum and the acidity levels of respecpective buttermilk or cream

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

14

Opis fizyczny

s.136-147,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Szkoła Głuwna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Szkoła Głuwna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Szkoła Głuwna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f6f9bdd6-410f-4350-8142-c0eb2ccc5383
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.