Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
2003
|
10
|
4
|
Tytuł artykułu
Zależności między masą polędwiczki i sadła oraz pH1 mięsa a umięśnieniem i otłuszczeniem oraz jakością mięsa świń mieszańców
Autorzy
Michalska G.
,
Nowachowicz J.
,
Bucek T.
,
Wasilewski P.D.
Warianty tytułu
EN
The relationships between the weight of psoas and leaf fat, as well as of phi of meat and a meat and fat content & meat quality of the crossbreed pigs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2003
Tom
10
Numer
4
Opis fizyczny
s.305-314,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Michalska G.
Zakład Oceny Surowców Zwierzęcych, Akademia Techniczno-Rolnicza w Bydgoszczy, ul. Kordeckiego 20, 85-225 Bydgoszcz
autor
Nowachowicz J.
Zakład Oceny Surowców Zwierzęcych, Akademia Techniczno-Rolnicza w Bydgoszczy, ul. Kordeckiego 20, 85-225 Bydgoszcz
autor
Bucek T.
Zakład Oceny Surowców Zwierzęcych, Akademia Techniczno-Rolnicza w Bydgoszczy, ul. Kordeckiego 20, 85-225 Bydgoszcz
autor
Wasilewski P.D.
Zakład Oceny Surowców Zwierzęcych, Akademia Techniczno-Rolnicza w Bydgoszczy, ul. Kordeckiego 20, 85-225 Bydgoszcz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f6bb388b-cf23-4177-8e9f-552e202f4955
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.