Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1954
|
05
|
2
|
Tytuł artykułu
Uwagi w związku z jełczeniem tłuszczów ze specjalnym uwzględnieniem boczków
Autorzy
Bronisz H.
,
Raciborska I.
Warianty tytułu
RU
Zamechanie v svjazi s progorkaniem zhirov - v osobennosti zhirov - mjasokopchennostejj (grudinka)
EN
Observations on the development of rancidity in fats with special reference to bacon
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1954
Tom
05
Numer
2
Opis fizyczny
s.143-156,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bronisz H.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
Raciborska I.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f66c20c1-f03a-40d7-a41a-d16e9055936f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.