Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Techniczno-Rolniczej w Bydgoszczy. Zootechnika
1991
|
19
|
Tytuł artykułu
Jakość mięsa knurków i wieprzków ubijanych po drażnieniu poganiaczem elektrycznym
Autorzy
Kortz J.
,
Grajewska S.
,
Rozyczka J.
,
Rak J.
Warianty tytułu
EN
PSE and DFD in meat of boars and barrows slaughtered after electiic prodding at strees
RU
Defekty PSE i DFD v mjase khrjachksv i kabanchikov iz uboja posle razdrazhenija ehlektricheskim pogonshhikom
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
RU
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
czynniki stresowe
poganiacze elektryczne
oddzialywanie na zwierzeta
tuczniki
knurki
wieprzki
mieso wieprzowe
jakosc miesa
wlasciwosci sensoryczne
wlasciwosci chemiczne
wlasciwosci fizyczne
mieso PSE
mieso DFD
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Techniczno-Rolniczej w Bydgoszczy. Zootechnika
Rocznik
1991
Tom
19
Opis fizyczny
s.57-68,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kortz J.
Katedra Hodowli Owiec i Zwierząt Futerkowych, Akademia Rolnicza w Szczecinie, ul.Dr Judyma 10, 71-460 Szczecin
autor
Grajewska S.
Zakład Mięsoznawstwa, Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Pl.Weysenhoffa, 85-072 Bydgoszcz
autor
Rozyczka J.
Zakład Mięsoznawstwa, Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Pl.Weysenhoffa, 85-072 Bydgoszcz
autor
Rak J.
Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Akademia Techniczno-Rolnicza w Bydgoszczy, ul.H.Sawickiej 28, 85-084 Bydgoszcz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f6163407-8a74-4562-a803-2a837bad9c6c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.