Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2019
|
03
|
Tytuł artykułu
Kuchnia dobrze zorganizowana to serce restauracji
Autorzy
Podolska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
restauracje
wyposazenie kuchni
wyposazenie zakladow gastronomicznych
planowanie
sprzet kuchenny
zmywalnie
okapy
ergonomia
lodowki
zamrazarki
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2019
Numer
03
Opis fizyczny
s.52-54,56-59,fot.
Twórcy
autor
Podolska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f579eb87-f892-4ce9-8c23-3f8c321723c8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.