Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2006
|
09
|
3
|
Tytuł artykułu
Content of selected antioxidative compounds in raw carrot and in frozen product prepared for consumption
Autorzy
Gebczynski P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
carrot
freezing
raw material
antioxidative activity
vitamin C
carotenoid
beta-carotene
polyphenol
frozen product
sensory quality
frozen storage
storage temperature
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2006
Tom
09
Numer
3
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume9/issue3/art-03.html
Twórcy
autor
Gebczynski P.
Department of Raw Materials and Processing of Fruit and Vegetables, Agricultural University of Krakow, 122 Balicka Street, 30-149 Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f575638b-8fbe-486f-943a-69d2c175a0c8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.