Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Barwniki w przemyśle spożywczym
(
Mielcarz M.
)
artykuł:
Substancje naturalne stosowane zamiast cukru do słodzenia lodów
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Kostka migdałek z jabłuszkiem
artykuł:
Nowości targowe na Polagra -Tech 2014
artykuł:
Proces temperowania czekolady
(
Lawrowski P.
)
artykuł:
Bagietka z pasją
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Inteligentne blachy i pojemniki
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Święto chleba i piernika w Jaworze
artykuł:
Dekoracje w stylu angielskim
(
Bebenek A.
)
artykuł:
Włoski deser panna cotta
(
Mielcarz M.
)
artykuł:
Babeczka w stylu angielskim
(
Galbas-Nita R.
)
artykuł:
Nowe sposoby krojenia ciasta
(
Nowicka B.
)
artykuł:
Zaręczynowy tort w stylu angielskim
(
Drzewicka E.
)
artykuł:
Cierpliwość przede wszystkim
(
Bebenek A.
)
artykuł:
Wymarzona kawiarnia poważnym biznesem
(
Debska A.
)
artykuł:
Aspekty mikrobiologiczne w cukiernictwie - cz. II
(
Kunicka-Styczynska A.
)
artykuł:
Surowce i dodatki cukiernicze
(
Grzegorczyk A.
,
Miazga-Slawinska M.
)
artykuł:
Owoce w czekoladzie
(
Sacharczuk A.
)
artykuł:
Ciasta biszkoptowe
(
Konkol S.
)
artykuł:
Migdały i marcepan
(
Zielinska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.