PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 16 | 1 |

Tytuł artykułu

Oznaczanie zawartości boru jako środka konserwującego w niektórych artykułach żywności

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Oboznachenie bora dobavljaemogo k nekotorym pishchevym produktam i v materialakh primenjaemykh v produkcii
EN
Estimation of boron added to some foodstuffs and substances used in food production

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

16

Numer

1

Opis fizyczny

s.65-69,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f52fa93c-e21c-4055-a64a-2f0aa127b91c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.