Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1965
|
16
|
1
|
Tytuł artykułu
Oznaczanie zawartości boru jako środka konserwującego w niektórych artykułach żywności
Autorzy
Tupalska M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Oboznachenie bora dobavljaemogo k nekotorym pishchevym produktam i v materialakh primenjaemykh v produkcii
EN
Estimation of boron added to some foodstuffs and substances used in food production
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1965
Tom
16
Numer
1
Opis fizyczny
s.65-69,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tupalska M.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f52fa93c-e21c-4055-a64a-2f0aa127b91c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.