Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1974
|
24
|
2
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku niektórych frakcji białek na stabilność termiczną mleka
Autorzy
Kruk A.
,
Kisza J.
,
Roskosz A.
Warianty tytułu
EN
Influence of some protein fractions, as added to milk, on its thermal stability
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1974
Tom
24
Numer
2
Opis fizyczny
s.145-154,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kruk A.
Instytut Inżynieri i Biotechnologi Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Kisza J.
Instytut Inżynieri i Biotechnologi Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Roskosz A.
Instytut Inżynieri i Biotechnologi Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f51885aa-1fb0-437f-885b-ae5fb5eb17ac
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.