[10] Kudra T., Mujumdar A. S.: 2009. Advanced Drying Technologies. Taylor and Francis Group: Boca Raton, FL, USA.
[11] Mieszczakowska-Frac M., Siucińska K., Konopacka D.: 2014. Effects of ultrasound on polyphenols retention during osmotic dehydration of apples. Proceedings of XXVIIth International Conference on Polyphenols & The 8th Tannin Conference, 2–6 September, Nagoya, Japan.
[16] Simal S., Benedito J., Sánchez E. S., Rosselló C.: 1998. Use of ultrasound to increase mass transport rates during osmotic dehydration. Journal of Food Engineering 36, 323–336.
[17] Siucińska K., Dyki B., Murgrabia A., Konopacka D.: 2014. Analiza zmian struktury suszonej tkanki wiśni poddanej wstępnie obróbce osmotycznej wspomaganej ultradźwiękami. IV Sympozjum Inżynierii Żywności. Warszawa, 1–2 lipca 2014, 146.
[19] Siucińska K., Mieszczakowska-Frąc M., Połubok A., Konopacka D.: 2014. The influence of ultrasounds on retention of bioactive compounds in osmo-convectively dried sour cherries. In: J. Andrieu, R. Peczalski, S. Vessot (Eds). Drying 2014 – Proceedings of the International Drying Symposium IDS 2014, Lyon, France, ECP Sciences, CD-ROM, 1–8.