Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2013
|
57
|
05
|
Tytuł artykułu
Czerstwienie pieczywa - część II
Autorzy
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
Warianty tytułu
EN
Staling of bread - Part II
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory zbozowe
pieczywo
czerstwienie pieczywa
zmiany chemiczne
zmiany fizyczne
cechy organoleptyczne
ciasto
wartosc technologiczna
wypiek pieczywa
trwalosc przechowalnicza
surowce piekarskie
jakosc
maka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2013
Tom
57
Numer
05
Opis fizyczny
s.11-13
Twórcy
autor
Borowy T.
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, Poznań
autor
Kubiak M. S.
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f41e4a19-b96d-4628-ac6d-510ae5268062
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.