Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Zakażenia krzyżowe bakteriami z rodzaju Campylobacter w trakcie uboju trzody chlewnej
artykuł:
Optymalne receptury - optymalna jakość i cena
(
Schalk H.
,
Krzywinski A.
)
artykuł:
Wzrost sprzedaży paczkowanych wędlin w hipermarketach w 2006 r.
(
Machaj K.
)
artykuł:
Kiełbasy surowe o wartości prozdrowotnej
artykuł:
Ochrona przed inteligentną manipulacją
artykuł:
Kiełbasy parzone z dodatkiem steroli roślinnych
artykuł:
Żywność funkcjonalna
artykuł:
Kiełbasy parzone z dodatkiem kwasów tłuszczowych omega
artykuł:
IX Ogólnopolski Turniej Przetwórstwa Mięsa Poznań 2007
(
Mossakowska I.
)
artykuł:
Likopen jako dodatek funkcjonalny w przetworach mięsnych. 1. Informacje podstawowe
artykuł:
Odpowiedzialność i nadzór w produkcji żywności
(
Slowinski M.
)
artykuł:
Precyzyjne porcjowanie świeżego mięsa
artykuł:
Żywność wygodna – nowość w ofercie firmy Moguntia-Polska
(
Wcislinska B.
)
artykuł:
XXVII Konkurs „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” Wisona 2007
(
Szymanski P.
)
artykuł:
Wpływ aparatu enzymatycznego na cukrzycę
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.