Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2012
|
07
|
Tytuł artykułu
Produkcja oraz konsumpcja serów w Polsce
Autorzy
Piekut M.
Warianty tytułu
EN
Production and consumption of cheese in Poland
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
sery
sery podpuszczkowe dojrzewajace
Polska
produkcja serow
spozycie zywnosci
zakup
popyt
wydatki
serowarstwo
perspektywy rozwoju
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2012
Numer
07
Opis fizyczny
s.36-38,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Piekut M.
Kolegium Nauk Ekonomicznych, Politechnika Warszawska, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f363665e-da56-45bb-9c35-0b285b25105d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.