Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1978
|
216
|
Tytuł artykułu
Zmiany zawartości tioglukozydów w procesie zakiszania ziemniaków parowanych i buraków Poly-Past Ihar z dodatkiem poekstrakcyjnej śruty rzepakowej
Autorzy
Podkowka W.
,
Rogozinska I.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The changes of thioglucoside content in the process of ensiling steamed potatoes and Poly-Past Ihar beets with the addition of extracted rapeseed oil meal
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1978
Tom
216
Opis fizyczny
s.83-88,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Podkowka W.
Zakład Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Instytut Zootechniczny, Akademia Techniczna-Rolnicza w Bydgoszczy, Bydgoszcz
autor
Rogozinska I.
Zakład Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Instytut Zootechniczny, Akademia Techniczna-Rolnicza w Bydgoszczy, Bydgoszcz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f34a2500-4bb9-47ef-8347-90516a9542dd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.