Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zachodniopomorski Magazyn Rolniczy
2010-2011
|
59
|
Tytuł artykułu
Sprawdzone odmiany to połowa sukcesu
Autorzy
Werelich A.
,
Oles K.
,
Mazurkiewicz J.
,
Karas R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
uprawa roslin
pszenica jara
pszenica Katoda
pszenica Monsun
pszenica Trappe
pszenica Tybalt
jeczmien jary
jeczmien Conchita
jeczmien Mauritia
jeczmien Marthe
jeczmien Mercada
jeczmien Signora
jeczmien Skarb
jeczmien Stratus
jeczmien Tocada
jeczmien Victoriana
owies
owies Bingo
owies Breton
owies Flamingsprofi
owies Furman
owies Pogon
pszenzyto jare
pszenzyto Andrus
pszenzyto Dublet
pszenzyto Milkaro
rzepak jary
rzepak Clipper
rzepak Larissa
ziemniaki jadalne
ziemniaki Denar
ziemniaki Impala
ziemniaki Lord
ziemniak Milek
ziemniaki wczesne
ziemniak Bellarosa
ziemniaki Cyprian
ziemniak Owacja
ziemniak Vineta
ziemniaki sredniowczesne
ziemniaki Elanda
ziemniaki Satina
ziemniaki Tajfun
ziemniaki sredniopozne
ziemniaki pozne
ziemniak Jelly
ziemniaki Soplica
ziemniak Syrena
ziemniak Zeus
ziemniaki skrobiowe
ziemniaki Glada
ziemniaki Inwestor
ziemniaki Jasia
ziemniaki Kuras
ziemniaki Pasat
ziemniaki Skawa
produkcja roslinna
postep hodowlany
nowe odmiany
Porejestrowe Doswiadczalnictwo Odmianowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zachodniopomorski Magazyn Rolniczy
Rocznik
2010-2011
Numer
59
Opis fizyczny
s.21-25,fot.
Twórcy
autor
Werelich A.
autor
Oles K.
autor
Mazurkiewicz J.
autor
Karas R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f343aa84-56b1-4503-a1a5-4acf6a84d012
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.