Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hodowca Trzody Chlewnej
2009
|
4
|
Tytuł artykułu
Środowiskowe i genetyczne uwarunkowania jakości mięsa wieprzowego
Autorzy
Janik A.
,
Pieszka M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso wieprzowe
jakosc miesa
czynniki genetyczne
czynniki srodowiska
wady miesa
mieso PSE
mieso ASE
mieso RSE
mieso DFD
Wydawca
-
Czasopismo
Hodowca Trzody Chlewnej
Rocznik
2009
Numer
4
Opis fizyczny
s.24-27,fot.
Twórcy
autor
Janik A.
Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy w Krakowie, Kraków
autor
Pieszka M.
Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f316a788-9489-4a50-8cf6-f79377cfef6c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.