Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2014
|
64
|
3
|
Tytuł artykułu
Effects of dietary addition of a low-pectin apple fibre preparation on rats
Autorzy
Fotschki B.
,
Jurgonski A.
,
Kolodziejczyk K.
,
Sojka M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2014
Tom
64
Numer
3
Opis fizyczny
p.193-199,ref.
Twórcy
autor
Fotschki B.
Institute of Animal Reproduction and Food Research of the Polish Academy of Sciences, 10 Tuwima Street, 10–748 Olsztyn, Poland
autor
Jurgonski A.
Institute of Animal Reproduction and Food Research of the Polish Academy of Sciences, 10 Tuwima Street, 10–748 Olsztyn, Poland
autor
Kolodziejczyk K.
Institute of Chemical Technology, Technical University of Lodz, 4/10 Stefanowskiego Street, 90–924 Lodz, Poland
autor
Sojka M.
Institute of Chemical Technology, Technical University of Lodz, 4/10 Stefanowskiego Street, 90–924 Lodz, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/pjfns-2013-0001
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f2e78eb2-1c04-4f6d-8a67-326315dcbc2e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.