PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 14 | 4 |

Tytuł artykułu

Evaluation of the technological suitability of beef muscles: M. Semitendinosus, M. Semimembranosus, MM. Psoas Major and Minor as entire primal cuts in the production of raw fermented meats with regard to the raw pork products

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

14

Numer

4

Opis fizyczny

p.977-987,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Animal Product Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f28a8b34-e970-478c-9277-61d8c3776e31
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.