Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science
2014
|
14
|
4
|
Tytuł artykułu
Evaluation of the technological suitability of beef muscles: M. Semitendinosus, M. Semimembranosus, MM. Psoas Major and Minor as entire primal cuts in the production of raw fermented meats with regard to the raw pork products
Autorzy
Wesierska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science
Rocznik
2014
Tom
14
Numer
4
Opis fizyczny
p.977-987,ref.
Twórcy
autor
Wesierska E.
Department of Animal Product Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/aoas-2014-0044
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f28a8b34-e970-478c-9277-61d8c3776e31
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.