Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Życie Weterynaryjne
Rocznik
1982
Tom
57
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Próba oceny przydatności elektrolitycznego oznaczania liczby komórek somatycznych w mleku zbiorczym
(
Mazurek J.
,
Kostrzynski S.
)
artykuł:
Wpływ higieny doju na wartość diagnostyczną prób mleka pobieranych w kierunku mastitis
(
Mazurek J.
,
Kostrzynski S.
)
artykuł:
Wspomnienia z czasów okupacji
(
Kasperski W.
)
artykuł:
Przypadek porfirii wrodzonej u bydła
(
Gotz Z.
)
artykuł:
Próby wykorzystania mleka zbiorczego w diagnostyce schorzeń gruczołu mlecznego krów
(
Kostrzynski S.
)
artykuł:
Opolanin Jerzy F. Mogalla (1766-1831) - prekursor nowoczesnego zwalczania epizootii na Śląsku
(
Skrzypek W.
)
artykuł:
Niektóre problemy z zakresu historii i humanizacji zawodu weterynaryjnego
(
Anusz Z.
)
artykuł:
Przypadek wyleczenia rozległej ewenteracji pokastracyjnej
(
Klaczynski W.
)
artykuł:
Badania porównawcze wyników oznaczania liczby komórek somatycznych w próbach mleka ćwiartkowego licznikiem elektronicznym i metodą pośrednią z płynem "Mastirapid"
(
Kostrzynski S.
)
artykuł:
Jak "uzdrowić" zawód weterynaryjny w nowych warunkach społeczno-gospodarczych
(
Miaskiewicz O.
)
artykuł:
Służba weterynaryjna Wojska Polskiego w latach 1918-1920
(
Lyjak Z.
)
artykuł:
Zakłady Higieny Weterynaryjnej w rozwoju nauki i popularyzacji wiedzy weterynaryjnej
(
Samol S.
)
artykuł:
Jak zostać profesorem w Iraku
(
Nabrdalik A.
)
artykuł:
Stan zoohigienyczny budownictwa inwentarskiego
(
Saba L.
)
artykuł:
Powołanie społecznego weterynaryjnego zespołu do spraw higieny mleka
(
Kurek C.
)
artykuł:
Weterynaryjne problemy higieny mleka
(
Kurek C.
)
artykuł:
Przyczynek do badań nad powstaniem przewlekłej niestrawności u bydła na tle nietypowych ciał obcych
(
Fedaczynski A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.