Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2015
Tom
65
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Influence of sweetness and ethanol content on mead acceptability
(
Gomes T.
,
Dias T.
,
Cadavez V.
,
Verdial J.
,
Sa Morais J.
,
Ramalhosa E.
,
Estevinho L. M.
)
artykuł:
Physico-chemical, enzymatic, mineral and colour characterization of three different varieties of honeys from Kashmir Valley of India with a multivariate approach
(
Nayik G. A.
,
Nanda V.
)
artykuł:
Effects of honey addition on antioxidative properties of different herbal teas
(
Toydemir G.
,
Capanoglu E.
,
Kamiloglu S.
,
Firatligil-Durmus E.
,
Sunay A. E.
,
Samanci T.
,
Boyacioglu D.
)
artykuł:
Spray drying of honey: the effect of drying agents on powder properties
(
Samborska K.
,
Gajek P.
,
Kaminska-Dworznicka A.
)
artykuł:
Antioxidant properties of honey from different altitudes of Nepal Himalayas
(
Neupane B. P.
,
Malla K. P.
,
Kaundinnyayana A.
,
Poudel P.
,
Thapa R.
,
Shrestha S.
)
artykuł:
Multi-element composition of honey as a suitable tool for its authenticity analysis
(
Oroian M.
,
Amariei S.
,
Leahu A.
,
Gutt G.
)
artykuł:
Antioxidant effect of natural honeys affected by their source and origin
(
Mellen M.
,
Fikselova M.
,
Medelova A.
,
Hascik P.
)
artykuł:
Polyphenol-protein complexes and their consequences for the redox activity, structure and function of honey. A current view and new hypothesis - a review
(
Brudzynski K.
,
Maldonado-Alvarez L.
)
artykuł:
Effect of microwave treatment on microbial contamination of honeys and on their physicochemical and thermal properties
(
de la Paz Moline M.
,
Fernandez N. J.
,
Medici S. K.
,
Fasce D.
,
Gende L. B.
)
artykuł:
Origin of synthetic particles in honeys
(
Liebezeit G.
,
Liebezeit E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.