Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2017
|
01
|
Tytuł artykułu
Wirtuoz kuchni. Rozmowa z Christianem Le Squer, zdobywcą trzech gwiazdek w przewodniku Michelin, Szefem Kuchni w restauracji Le Cinq w luksusowym hotelu George V Four Seasons w Paryżu
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wywiady
Le Squer Christian wywiad
restauratorzy
kucharze
przewodnik Michelin
satysfakcja zawodowa
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2017
Numer
01
Opis fizyczny
s.11,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f1e594e4-390f-4ddc-b29b-75c6c9156c1b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.