Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
2014
|
42
|
1
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka pleurotus eryngii jako surowca przetwórczego
Autorzy
Gapinski M.
,
Wozniak W.
Warianty tytułu
EN
Pleurotus eryngii as a row material for processing industry
RU
Pleurotus eryngii kak syr'e dlja pererabotki
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Pleurotus eryngii
grzyby
boczniak
owocniki
boczniak mikolajkowy
smakowitosc
cechy morfologiczne
kapelusze grzybow
trzony grzybow
barwa
import
ocena
cechy sensoryczne
cechy fizykochemiczne
cechy biologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
2014
Tom
42
Numer
1
Opis fizyczny
s.68-76,rys.,fot.
Twórcy
autor
Gapinski M.
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Wozniak W.
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f1ccffb0-a511-40bf-ba2c-7d4fa38f266f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.